За нас

Element Industrial е търговското наименование на дивизията за професионално машинно боядисване на фирма „Елемент Графикс” ЕООД .

Ние сме тясно специализирани в полагането на бои и покрития върху метални, стоманобетонни и дървени основи, фасади на сгради, затворени помещения, паркинги и др.

Повече от 5 години ние полагаме бои и покрития върху обществени, жилищни и промишлени сгради, пристанищни и инфраструктурни съоръжения, метални и стоманобетонни сгради и съоръжения, съоръжения за съхранение на горива, ветрогенератори, плавателни съдове и др., като си изградихме имидж на надежден и коректен партньор способен да се справи с поставените задачи своевременно по най-добрия начин. През последните години положихме над 200 000м2 антикорозионни покрития, над 120 000 м2 огнезащитни покрития, над 150 000 м2 декоративни покрития и много други.

Извършваме машинно полагане на декоративни покрития, защитни и антикорозионни покрития, специални покрития, огнезащитни покрития и др. при стриктно спазване на всички технологични предписания от страна на съответния производител на бои и покрития с цел максимално удължаване на живота и пълна защита от атмосферните условия на обработената основа.

Наши партньори са водещи в световен мащаб производители на бои, покрития и техника и техните представители на българския пазар, както и множество специалисти в различни области.

Имаме изградени системи за полагане на бои и покрития при които се гарантира дълъг живот на обработените детайли.

Разполагаме с техника за почистване и полагане на бои и покрития с капацитет до 15л./мин. и работа с до 4 оператора, което гарантира постигането на висок капацитет и качество на работа.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

480+

ЗАВЪРШЕНИ ОБЕКТА

100%

КАЧЕСТВО

10+

ГОДИНИ ОПИТ

450+

ДОВОЛНИ КЛИЕНТА
TOP