Външно и вътрешно боядисване на сгради

Външното боядисване на сгради и фасади е един от най  достъпните начини за освежаване и външна промяна на вашата сграда. Ние от Елемент Индъстриал предлагаме външно и вътрешно боядисване на сгради и фасади с висококачествени фасадни бои и материали.

Външното боядисване на сгради и фасади е лесен начин за промяна на дизайна и визията на вашата сграда. Ние сме специализирани в боядисването на сгради и фасади както ръчно така и машинно, детайлно подготвяме основата, при необходимост извършваме ремонтни дейности с цел повишаване на качеството при по-следващите операции свързани с външното боядисване. Предлагаме два основни начина за външно и вътрешно полагане на бои и мазилки – ръчно и машинно. Ръчното боядисване което предлагаме се извършва от скеле или чрез въжен достъп – боядисване от алпинисти с ръчни инструменти – валяци за полагане на боя. Машинното външно боядисване на сгради се извърша по безвъздушен способ с машини за безвъздушно полагане на бои.Имаме възможност с нашата техника за машинно външно боядисване да полагаме фасадни бои и мазилки със зърнометрия до 3мм. Под високо налягане за по добро проникване на флуида в основата и оптимално разходване на боята.

Елемент Индъстриал предлага ръчно и машинно външно боядисване на жилищни и обществени сгради както от алпинисти, така и от скеле. Предлагаме следните видове услуги свързани с външното боядисване и реновиране на сгради:

  • Обрушване /изчукване/ на подкожушени участъци от фасадите.
  • Измазване и възстановяване на основата.
  • Полагане на грундове.
  • Външно боядисване.
  • Вътрешно боядисване.
  • Цялостна реставрация на сгради и фасади.
  • Полагане на защитни бои и покрития за превенция от атмосферните влияния.
  • Полагане на високотехнологични /нано/ продукти за защита и реновиране на фасади.

Разполагаме с добре обучени кадри които могат да подготвят основата /фасадите/ на сградата за предстоящото външно боядисване. Работим с водещи производители на фасадни бои и покрития като: Weber, Baumit, Лакпром, Оргахим, Ангро и др.

Изпълнили сме над  500 обекта реновиране и боядисване на жилищни и обществени сгради в цялата страна и в Европа, голяма част от сградите които сме реновирали и боядисали са паметници на културата с национално значение. Общата площ на боядисаните от нас жилищни, обществени и промишлени сгради надхвърля 100 000м2.

Имаме  техника за полагане на бои, мазилки и покрития със зърнометрия до 3мм, дебит до 15л/мин. и воден стълб до 60м/ вертикал.

Услугите които предлагаме също включват:  Изготвяне на визуализации, идейни и работни  проекти, изготвяне на ПБЗ, узаконяване и съгласуване с общински власти.

TOP