Бластиране, Хирдобластиране и Комбинирано бластиране вода-пясък в цялата страна

Element Industrial извършва висококачествено професионално бластиране (пясъкоструене), хидробластиране и комбинирано бластиране вода-пясък на всякакъв тип обекти в цялата страна.

Фирмата разполага с професионална мобилна бластираща техника и специализиран екип в областта с повече от 20 години опит, който безспорно се е доказал, изпълнявайки различни по големи и трудност обекти в страната и чужбина. Според вида на замърсяването или дефекта, който трябва да се отстрани, взимайки предвид типа и здравината на основата, която ще се обработва, ние можем да ви предложим най-добрият вариант и комбинация от абразиви, техники, дебит и налягане, с които ще се постигне максимален резултат без да се компроментира здравината на обработваната площ.

Спектъра от услуги които предлагаме включват:

  • Бластиране (пясъкоструене) до различни степени на почистване на инфраструктурни обекти, съоръжения, плавателни съдове, метални, бетонни и дървени конструкции, паметници на културата, спортни и индустриални съоръжения и други.
  • Хидробластиране (водно бластиране с вода под високо наляагне) може да се извършва, както на открито, така и в затворени помещения, при които има осигурено оттичане на използваните води. Плюсът на този метод за отстраняване на замърсявания, боя, химикали и наслагвания, е че водната струя може да достигне до най-труднодостъпните зони и същевременно почиства без използването на силно абразивни вещества, което минимализира риска от повреждане на третираната повърхност. Хидробластирането е подходящо за детайлното почистване на машини, съоръжения, силози, контейнери, складове, комини, фасади, метални и бетонни повърхности, индустриални и инфраструктурни съоръжения.
  • Комбинираното бластиране вода-пясък е съчетава двата метода и е силно офективен при почистването на повърхности, при които е необходимо максимално да се ограничи запрашаването и /или предотвратяването образуването на искри по време на обработката.

В зависимост от вида и спецификата на съоръжението ние можем да ви консултираме за най-подходящият за вас метод за бластиране, чрез който да се постигнат максимално високи резулати. Ние работим с висок клас абразиви и професионални обезмаслители, химични и високотехнологични продукти на водещи производители на строителна и индустриална химия, което в допълнения с опита на екипа ни, допринася за висококачественото почистване на обекта.

 

TOP